"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Strona internetowa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania
"Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER"
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Cel operacji: Sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji.
Przewidywane wyniki operacji: finansowy postęp we wdrażaniu LSR.

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji Zgadzam się

8/2019

2021-09-27
Poznaj potrawy regionalne - warsztaty kulinarne w Małocicach!
Druga odsłona „Poznaj potrawy regionalne – warsztaty kulinarne” pod przewodnictwem Jolanty Piotrowskiej – wieloletniej szefowej kuchni i pasjonatki gotowania pozwoliła nam poznać smak zupy zacierkowej, autorskiego przepisu na schab po warszawsku oraz deseru z kaszy gryczanej. Te wszystkie zaskakujące połączenia przypadły go gustu uczestnikom warsztatów.

Jak w każdej przygodzie z kuchnią czekało na nas wiele niespodzianek, ale daliśmy radę!

Uczestnicy warsztatów wysłuchali wykład ma temat zdrowego odżywiania, który poprowadziła Adrianna Leśniak – dietetyk kliniczny i sportowy, zaś o krótkich łańcuchach dostaw opowiedziała niezastąpiona Marzena Cieślak. Budowanie świadomości wśród konsumentów wymaga pracy, ale uczestnicy warsztatów mają za sobą ten najważniejszy pierwszy krok.

Za tydzień zapraszamy na ostatnie spotkanie do Kampinosu.


logotyp
polityka cookies

copyright © Między Wisłą a Kampinosem 2017
projekt strony IRN Multimedia | oprogramowanie choruzy.pl