"Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Strona internetowa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania
"Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER"
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Cel operacji: Sprawne wdrażanie LSR, w tym realizacja Planu Komunikacji.
Przewidywane wyniki operacji: finansowy postęp we wdrażaniu LSR.

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji Zgadzam się

8/2019

2021-08-10
Pokaz kulinarny!
Podczas błońskiego i lesznowskiego "Śniadania na trawie" o smaczne jedzenie zadbają Jolanta i Jacek Piotrowscy. Kulinarna niespodzianka jaką dla nas przygotują będzie na pewno wyjątkowa!

--------------------------------------------------------------

JolantaPiotrowska ukończyła Zespół Szkół Gastronomicznych w Warszawie. Karierę zawodową zaczęła w Warszawskim Hotelu Marriott. Następnie doskonaliła swoje umiejętności w hotelach sieci   Radisson, Accor, Louvre Hotels Group. Ostanie 5 lat pracowała jako Head Chef w RadissonBlu Sobieski Hotel. Obecnie Executive Chef w Hotelu NYX - nowo powstający obiekt w Varso Place. Współpracuje ze szkołami gastronomicznymi w Warszawie, prowadząc szkolenia praktycznej nauki zawodu.

Jacek Piotrowski rozpoczął karierę w warszawskim hotelu MDM, w trakcie służby wojskowej jako szef kuchni udział w pokojowej misji ONZ w Etiopii. Od otwarcia hotelu Marriott 26 lat pracy i awansu. Od 2015 roku szef kuchni w kilku restauracjach i hotelach. Aktualnie od ponad dwóch lat szef kuchni hotelu Golden Tulip Airport Warsaw. Ulubiona kuchnia Włoska.
polityka cookies

copyright © Między Wisłą a Kampinosem 2017
projekt strony IRN Multimedia | oprogramowanie choruzy.pl